Betaalmethodes

Bestellingen die u in onze webshop doet dienen altijd vooraf te worden betaald. Tijdens de bestelprocedure komt u vanzelf terecht bij het onderdeel betalen. Hier kunt u de door u gewenste betaalmethode selecteren. De betalingsprocedure loopt via Mollie.

iDEAL

Betalingen via iDEAL zijn alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze methode kunt u direct tijdens de bestelprocedure de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Maakt u al gebruik van telebankieren, dan kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard

U kunt bij ons ook betalen met een creditcard. Wij accepteren Visa en MasterCard. De betalingsprocedure via Mollie gaat met een beveiligde SSL procedure. 

Bankoverschrijving

Wilt u graag betalen met een overschrijving dan kan dit ook direct via de beveiligde SSL procedure van Mollie. Breng geen wijzigingen aan in het betalingskenmerk; uw betaling kan dan zoek raken.

Bij Afhalen magazijn - Contante & Pin  Betaling

(Maestro- Mastercard- Visa- Vpay- Union Pay- JCB)      

Bij Bezorging TNT Post - alleen betaling vooraf mogelijk.

Bij Bezorging Basis & Snel Transport  - Contante betaling 

aan de chauffeur      (Pinnen aan de wagen is niet mogelijk)