• -€ 5,00
  • Nieuw

Ducky Dons | Hoofdkussen | Duvet Dore | 15% Ganzendons

Alle producten van Ducky Dons worden volledig in Nederland geproduceerd, van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens. Dit gehele productieproces voldoet aan de strengste Europese normen en staat onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA). Hierdoor bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit en dus optimaal slaapcomfort. Omdat het donsgehalte prijsbepalend is, zal een Kussen met een hoger donsgehalte meestal duurder zijn dan een kussen met een lager donsgehalte. Een kussen met een hoger donsgehalte is lichter in gewicht en daardoor veel comfortabeler in gebruik.

6 Items
Er zijn nog 6 artikelen op voorraad!
€ 89,95
€ 84,95 € 5,00 korting
Inclusief belasting

Alle producten van Ducky Dons worden volledig in Nederland geproduceerd, van het wassen van de veren en het dons tot het vullen van de dekbedden en hoofdkussens. Dit gehele productieproces voldoet aan de strengste Europese normen en staat onder controle van de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA).

Hierdoor bent u verzekerd van hoogstaande kwaliteit en dus optimaal slaapcomfort. Omdat het donsgehalte prijsbepalend is, zal een Kussen met een hoger donsgehalte meestal duurder zijn dan een kussen met een lager donsgehalte. Een kussen met een hoger donsgehalte is lichter in gewicht en daardoor veel comfortabeler in gebruik.

Afmetingen

Product breedte : 60 cm

Product lengte.   : 70 cm

Materiaal & Kleur

Materiaal tijk         : Katoen

Materiaal vulling  : Ganzendons | Veren

Type slaper   :Zij-slaper | Rug-slaper | Buik-slaper

Kleur   :  wit met gouden bies

Wasvoorschrift

Wasvoorschrift.  : 60°C

Geschikt voor wasdroger  : Ja

Technische specificaties

Gewicht : 1 kg

Vulgewicht : 1000

Anti-allergie  : Nee

Ergonomisch : Nee

Fabrieksgarantie termijn  : 2 jaar

Reparatie type  : Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie  : geen

6 Items

Data papier

Garantie
2 Jaar
Anti huisstofmijt
Ja
Wasbaar
Ja
Hardheid
Medium
Type Kussens
Dons
Maat kussen
60 x 70 cm